måndag 21 oktober 2019

KLART DET GÅR!

Tycker du att det känns omöjligt att nå målet på 100 000 anmälda till Flygfritt 2020? Tänk om! 100 000 är bara en procent av Sveriges befolkning, och det är betydligt fler än så som anmäler sig när vi är ute och kampanjar. Något som däremot är avgörande för om vi ska lyckas nå målet är att tillräckligt många tror att det går – den som gör det kommer nämligen också att försöka få med fler.

Vi är snart uppe i 8000 anmälda och siktar på att nå 10 000 innan oktober är slut, och därefter 20 000 innan slutet av november. Blir vi så många har vi goda chanser att nå 100 000 anmälda under december månad, eftersom kampanjen kommer att växa exponentiellt. Dels eftersom att vi blir allt fler som är med och sprider den vidare, dels eftersom vi människor tenderar att göra som alla andra. Ju fler som anmält sig, desto fler kommer att vilja göra det!

Så försök värva alla du känner nu på direkten! Det mest effektiva sättet att få med folk är att personligen uppmana dem att gå med. Allra helst i verkligheten, men det går förstås också bra att skriva till dem och uppmana dem att gå med, eller för den som har Facebook, att bjuda in dem till evenemanget Flygfritt 2020.

Tack för att du är med och sprider kampanjen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar