tisdag 24 september 2019

EN AV 100 000: ÅSA LOM

22 ton CO2 och är inte färdig. Kompenserar i efterhand för mina och familjens privata resor med flyg.

Flög för första gången när jag var 20 år och tyckte det var lite pinsamt - att jag inte hade varit ute i världen mer. Nu fyller min äldste son snart 20 och vi som föräldrar har tagit dem ut i världen många gånger. Med flyg.

Jag har tagit ett aktivt beslut att stanna på marken. Både privat och i jobbet. Känns jobbigt men motiverande att ta reda på hur många ton man faktiskt orsakat innan detta beslut.
Jag har några ton kvar att kompensera för de privata resor vi gjort, betar av dem lite i taget. Tänkte vara klar innan året är slut.

Får se hur jag hanterar alla resor i jobbet jag gjort efter det. Min nuvarande arbetsgivare vet om att jag valt bort flyg som transportmedel, samtliga resor jag gjort i tjänst tillhör tidigare anställningar.

Åsa Lom

Gör som Åsa och anmäl dig till Flygfritt 2020 du med!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar