måndag 10 december 2018

DET ULTIMATA NYÅRSLÖFTET

Häromdagen sa någon till mig att ”nu kommer vi ju inte hinna lyckas nå målet på 100 000 anmälda”. Jag svarade förstås att det kommer vi visst! Men för att lyckas med det måste vi TRO att vi kommer att göra det, eftersom det är då vi kommer att AGERA på ett sätt som gör att vi lyckas. Så nu vill jag be er alla att visualisera hur vi strax före tolvslaget får in den hundratusende anmälan. Och så sätter vi igång och ser till att det blir så.

Den senaste tiden har Flygfritt 2019 uppmärksammats av media från England, Skottland, Holland, Tyskland, Danmark, Israel, Belgien, Frankrike och Spanien. Det finns alltså ett stort internationellt intresse och därmed en enorm potential för oss svenskar att påverka omvärlden. Lyckas vi nå målet på 100 000 anmälda kommer vi att påverka såväl Sveriges befolkning som människor i andra länder. Att anmäla sig till Flygfritt 2019 är därmed det perfekta nyårslöftet för den som vill göra en stor klimatinsats.

Jag är övertygad om att det finns långt fler än 100 000 svenskar som vore villiga att ta ett flygfritt år. Men många behöver nås av ett budskap flera gånger innan de bestämmer sig, och de behöver även uppmanas att faktiskt anmäla sig. Vi har sett att antalet anmälda legat ganska konstant på runt 10 % av de som bjudits in till evenemanget Flygfritt 2019. Så bjud in ALLA dina Facebookvänner till Flygfritt 2019 och dela evenemanget igen, och igen och igen. Dela det på din tidslinje, i privata meddelanden, i kommentarsfält och i Facebook-grupper du är med i. Skriv även om kampanjen i andra sociala medier, ring upp vänner och släktingar, och uppmana varenda människa ni möter att anmäla sig. För den som inte har Facebook går det utmärkt att anmäla sig här på hemsidan. På hemsidan kan du även anmäla eventuella barn.

Nu ser vi till att fixa det här tillsammans!

1 kommentar: