måndag 23 september 2019

STORA FLYGPRATARDAGEN

Än så länge har 7000 personer anmält sig till Flygfritt 2020. Nu är det hög tid att få med oss fler! Det finns garanterat 100 000 svenskar som vore beredda att anmäla sig – det gäller bara att nå ut till dem. Därför arrangerar vi ”Stora flygpratardagen” lördagen den 5 oktober.

Prata flyg och klimat med minst en person under dagen, och försök förstås värva hen till Flygfritt 2020. Prata med din partner, en granne, ring upp en gammal vän eller släkting eller gå helt enkelt ut på stan och dela flygblad och prata med folk. I flygpratarguiden finns tips om hur du kan prata om klimatet, svar på de 26 vanligaste motargumenten samt en beskrivning över hur själva kampanjandet kan gå till. Om du har Facebook, anmäl dig gärna till dagen genom det här evenemanget. Då syns det att vi är många som engagerar oss!

Vår förhoppning är att människor över hela landet ska gå ut och kampanja tillsammans denna dag. Vi kommer att arrangera lokala träffar på följande platser: Göteborg, Stockholm, Uppsala, HalmstadMalmö och Helsingborg. Om din hemort saknas hjälper vi gärna dig att arrangera en lokal kampanjträff – mejla oss på info@vihallerosspajorden.se. Du kan förstås också mejla om du inte har Facebook så sätter vi dig i kontakt med din lokala grupp.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar