tisdag 17 september 2019

HUR PRATAR MAN OM KLIMATET UTAN ATT FÖRSTÖRA STÄMNINGEN?

Många hör av sig till oss och säger att de själva bestämt sig för att sluta flyga, men att de inte vet hur de ska prata med sin omgivning om det här. Därför har jag nu skrivit Flygpratarguiden, i vilken jag delar med mig av mina bästa argument och strategier för klimatsamtal som engagerar istället för att förstöra stämningen. Jag har också skrivit en kampanjguide som handlar om hur vi tillsammans kan nå målet på 100 000 anmälda till Flygfritt 2020. Guiderna går också att ladda ner här.

Än så länge har 5825 personer anmält sig och nu är det hög tid att få med fler! Så läs gärna guiderna och sätt igång att värva. Om vi hjälps åt kommer vi garanterat att nå målet på 100 000 anmälda!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar